Μπάσκετ

Προελαύνει η Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη [vid]

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 01:24

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης νίκησε 98-94 στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ και πέρασε στα ημιτελικά των πλέι οφ στην Τουρκία.

Προελαύνει η Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη [vid]

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να είναι η Γαλατασαράι. Μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Ανδρέα Πιστιόλη. Η «τσιμ μπομ» έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά των πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη 98-94 στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ.

Καθοριστικό πρώτο ημίχρονο

Ο Έλληνας τεχνικός είδε την ομάδα του να βάζει από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για να πάρει τη νίκη. Σημειώνοντας στο πρώτο ημίχρονο 48 πόντους και πηγαίνοντας το ματς σε υψηλό τέμπο. Με τους Κράβις και Μποστ να οδηγούν το σκοράρισμα και τον Τρίμπλ να είναι επίσης καθοριστικός.

Οι δύο πρώτοι σημείωσαν από 20 πόντους, ενώ ο τελευταίος είχε 18, αντίστοιχα. Η Γαλατασαράι βασίστηκε σε ένα ακόμα ματς στο τρίποντο. Έχοντας ποσοστό 48,5% με 16/33. Ο αριθμός των τριπόντων ήταν κομβικός για το «διπλό», διότι και η Μπαχτσέσεχιρ είχε 47,8% αλλά με 11/23. Καθοριστικός παράγοντας ήταν και τα λιγότερα λάθη που είχε η ομάδα του Πιστιόλη (σ.σ.: 9 με 11 των αντιπάλων της).

Περιμένει τον αντίπαλο

Η Γαλατασαράι πέρασε στα ημιτελικά. Αλλά θα μάθει τον αντίπαλό της, την επόμενη εβδομάδα. Διότι στο ζευγάρι της Εφές με την Καρσίγιακα οι δύο ομάδες είναι στο 1-1. Λόγω της συμμετοχής της ομάδας του Αταμάν στο Final-4 της Euroleague, το τρίτο τους ματς θα διεξαχθεί μετά το τουρνουά στο Βελιγράδι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr