Μπάσκετ

Την Κυριακή ξεκινούν τα πλέι οφ της Basket League

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 01:42

Όλα δείχνουν πώς δεν θα γίνει η εκκίνηση το Σάββατο, μιας και υπάρχουν οι τελικοί στην Euroleague και ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή ξεκινούν τα πλέι οφ της Basket League

Η κανονική περίοδος στην Basket League ολοκληρώθηκε. Τώρα είναι η ώρα των πλέι οφ. Με τα ματς του πρώτου γύρου να είναι προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο. Όμως, δεν θα ξεκινήσουν τελικά το Σάββατο, όπως περίμεναν ορισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΣΑΚΕ, η έναρξή τους θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου.

Μια ημέρα αργότερα…

Συνεπώς, η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 22 Μαΐου και όχι το Σάββατο. Ο λόγος είναι πώς στις 21/5 διεξάγονται ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στην Euroleague, αλλά παράλληλα και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγο να μπουν και τα πρώτα ματς των πλέι οφ την ίδια ημέρα και να μην… ασχοληθεί κανείς! Έτσι, η λίγκα θα ανακοινώσει είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη την ημερομηνία που θα είναι η 22α Μαΐου.

Θα γίνουν τα τρία ματς

Οι οκτώ ομάδες που έχουν περάσει στα πλέι οφ είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Κολοσσός Ρόδου, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας Πάτρας, η Λάρισα, ο Άρης και το Περιστέρι. Τα ζευγάρια του πρώτου γύρου:

  • Ολυμπιακός - Περιστέρι
  • Παναθηναϊκός - Άρης
  • Κολοσσός Ρόδου - Λάρισα
  • ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τα τρία από τα τέσσερα ματς θα γίνουν την Κυριακή. Σε ό,τι αφορά το τέταρτο από τα ματς της πρώτης ημέρας των προημιτελικών των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι την Τρίτη 24/5. Στα άλλα τρία ζευγάρια, την ίδια ημερομηνία, θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς στις σειρές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr