Μπάσκετ

Χαλάρωση με δείπνο, πριν τους αγώνες για τα Play Off

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 15:59

Οι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο στην Βούλα. Πριν τους καθοριστικούς αγώνες στη διαδικασία των Play Off για το πρωτάθλημα της Basket League. 

Χαλάρωση με δείπνο, πριν τους αγώνες για τα Play Off

Στο στρατόπεδο του Παναθηναικού τη φετινή περίοδο, πέρασαν πολλά. Αφού είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, πολλούς και ισάριθμους τραυματισμούς, αλλά και προβλήματα με τον Κορονοιό. Για αυτό το λόγο στο θεσμό της Euroleague, πραγματοποίησαν την χειρότερη πορεία, με αποτέλεσμα να τερματίζουν στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Ενώ στο θεσμό του Κυπέλλου, βρέθηκαν στον τελικό, όπου αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό. Αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο, αφού ηττήθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την κούπα.

Έτσι ο μόνος μεγάλος στόχος που τους απέμεινε, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου θέλουν να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του.

Έτσι εχθές λίγες μέρες πριν αρχίζουν τα Play Off, γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο στην Βούλα. Όπου η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και χαλαρή, με αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό, ώστε να ανέβει η ψυχολογία όλων και να μπουν δυνατά σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Έτσι πρώτο εμπόδιο για την προημιτελική φάση, θα είναι ο Άρης. Με το πρώτο ματς να γίνεται στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο. Τώρα εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr