Μπάσκετ

Θλάση ο Γιόβιτς και χάνει τα παιχνίδια των Play Off.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 17:18

Ο Στέφαν Γιόβιτς υπέστη θλάση στην αριστερή γαστροκνημία. Και θα λείψει από όλους τους αγώνες στα Play Off του πρωταθλήματος. 

Θλάση ο Γιόβιτς και χάνει τα παιχνίδια των Play Off.

Ο Στέφαν Γιόβιτς ήταν πολύ άτυχος, αφού από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα, όλο προβλήματα τραυματισμού έχει. Έτσι ο τελευταίος τραυματισμός του, στον αγώνα με τον Ηρακλή, ήταν πιο σοβαρός από τους προηγούμενους. Καθώς υπέστη θλάση στην Αριστερή Γαστροκνημία. Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να λείψει για όλους τους πολύ σημαντικούς αγώνες στη διαδικασία των Play Off.

Έτσι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει το συγκεκριμένο αθλητή στους αγώνες για το πρωτάθλημα. Αφού μέχρι πρότινος έπαιζε στη διοργάνωση της Euroleague.

Για αυτό λόγο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, με αποτέλεσμα να δώσει το παρών στο πρώτο αγώνα με τον Άρη για την προημιτελική φάση στα Play Off.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.