Μπάσκετ

Η Βοστώνη χωρίς Σμαρτ και Χόρφορντ στο Game 1

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 01:56

Πολύ σημαντικές απουσίες για τους Σέλτικς στο πρώτο ματς των τελικών της Ανατολής με το Μαϊάμι, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα.

Η Βοστώνη χωρίς Σμαρτ και Χόρφορντ στο Game 1

Η σειρά των τελικών στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA ξεκινά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Στις 03:30, η Χιτ και οι Σέλτικς κοντράρονται στο Game 1 με στόχο την πρώτη νίκη που θα δώσει σημαντική ώθηση για τη συνέχεια. Με την Βοστώνη να αντιμετωπίζει δύο πολύ σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Ο Ουντόκα καλείται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Μάρκους Σμαρτ και τον Αλ Χόρφορντ.

Πλήγμα για τους Σέλτικς

Το θέμα είναι πώς πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Ο Μάρκους Σμαρτ είχε τραυματιστεί στο Game 7 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας κόντρα στο Μιλγουόκι. Αντιμετώπισε πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο και δεν το ξεπέρασε. Παρότι στις τάξεις των Σέλτικς υπήρχε η πεποίθηση πώς μπορούσε να τα καταφέρει τελικά, αυτό δεν συνέβη. Ειδικότερα θα λείψει από το Game 1 κόντρα στο Μαϊάμι. Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα προλάβει και τον δεύτερο τελικό στην Ανατολή, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τα δεδομένα για Χόρφορντ

Από την άλλη, πρόβλημα προέκυψε και με τον Άλ Χόρφορντ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Βοστώνης, ο σέντερ των Σέλτικς μπήκε στα πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας που υπάρχουν. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν έχει βρεθεί θετικός ή όχι στον κορονοϊό. Αν, δε, επιβεβαιωθεί αυτό το ενδεχόμενο τότε ο Χόρφορντ θα χάσει και τον δεύτερο τελικό. Μια πολύ σημαντική απουσία για τον κόουτς Ουντόκα μέσα στη ρακέτα, ενός παίκτη που κάνει πάρα πολλές «δουλειές» μέσα στο παρκέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr