Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για Νέντοβιτς

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 22:20

Ο Σέρβος γκαρντ πήρε μέρος στο προπονητικό φιλικό με την ΑΕΚ και υπολογίζεται κανονικά για τη σειρά με τον Άρη, για τον πρώτο γύρο των Play Offs.

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για Νέντοβιτς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την έναρξη των Play Offs της Stoiximan Basket League και τα ματς με τον Άρη. Με τη σειρά να αρχίζει την προσεχή Κυριακή 22 Μαΐου, στις 19:30, στο ΟΑΚΑ. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Βόβορα έχει να κάνει με τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Πανέτοιμος ο Σέρβος γκαρντ

Ο Νέντοβιτς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα. Σήμερα, μάλιστα, πήρε κανονικά μέρος στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν οι «πράσινοι» με την ΑΕΚ, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Σέρβος αγωνίστηκε και έδειξε πώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε. Θέτοντας και πάλι εαυτόν στη διάθεση του Βόβορα. Αρχής γενομένης από τα ματς με τον Άρη, αλλά και για τη συνέχεια των Play Offs.

Τον δηλώνουν ξανά στο πρωτάθλημα

Οι «πράσινοι» θα δηλώσουν ξανά τον Νέντοβιτς στη Λίγκα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια των αγώνων τους στο πρωτάθλημα. Μια αλλαγή επιβεβλημένη ακόμα περισσότερο μετά το νέο τραυματισμό του Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος πλέι μέικερ υπέστη νέα θλάση και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά ως το φινάλε της σεζόν. Κάτι που σημαίνει πώς ο Βόβορας ποντάρει πολλά στην επάνοδο του Νέντοβιτς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.