Μπάσκετ

Οι διαιτητές του ημιτελικού του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 00:34

Το βράδυ της Τετάρτης η Euroleague έκανε γνωστές τις τριάδες των ρέφερι των δύο ημιτελικών του Final-4 του Βελιγραδίου.

Οι διαιτητές του ημιτελικού του Ολυμπιακού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ημέρα των ημιτελικών του Final-4 της φετινής Euroleague. Αργά το βράδυ της Τετάρτης η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών των δύο ημιτελικών της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πώς στις 19:00 είναι το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές, για να ακολουθήσει στις 22:00 το clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τριάδα του ματς του Ολυμπιακού

Στο ματς με το οποίο θα ανοίξει το φετινό Final-4 της διοργάνωσης, η Euroleague όρισε τους Μπόρις Ρίζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους. Στον πρώτο ημιτελικό θα σφυρίξουν ο Ουκρανός, ο Λετονός και ο Λιθουανός. Διαιτητές έμπειροι και ικανοί για μεγάλα ματς, όπως είναι ένας ημιτελικός στο Final-4.

Οι διαιτητές του ισπανικού clasico

Η Euroleague έκανε γνωστούς και τους διαιτητές στον άλλο ημιτελικό. Το ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης θα διευθύνουν ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σέρβος Ίλιγια Μπελόσεβιτς και ο Γάλλος Μεχντί Ντιφάλα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.