Μπάσκετ

Εξαιρετικό δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 19:23

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Φαλ να δεσπόζει στις δύο ρακέτες και τον Παπανικολάου να κάνει δουλειά και στις δύο πλευρές, προηγείται 21-18.

Εξαιρετικό δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε κυριαρχώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ, στα πρώτα 5 λεπτά. Με τον Φαλ να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση. Ο Γάλλος σέντερ ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε 5 πόντους, έδωσε μια ασίστ και δέσποζε μέσα στις ρακέτες. Ναι μεν η Εφές προηγήθηκε 5-4, αλλά ακολούθησε σερί 8-0 από τους «ερυθρόλευκους». Με τον Φαλ να είναι ο παίκτης που έφτασε τους 7 πόντους από τους πρώτους 14. Νταμπλ σκορ, 14-7, στο 7ο λεπτό του ματς.

Η αλλαγή του Φαλ

Ο Μπαρτζώκας έβγαλε τον Γάλλο για να πάρει ανάσες. Η άμυνα του Ολυμπιακού αποσυντονίστηκε λίγο. Ο Πλάις είχε ήδη δύο φάουλ και μπήκε ο Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ με δύο βολές κι ένα «τρελό» τρίποντο μείωσε σε 14-10.. Για να ακολουθήσουν δύο τρίποντα της Εφές και ένα καλάθι του Μίτσιτς για το 14-18. Όμως με τον Σλούκα να έχει μπει στο ματς και να οργανώνει σωστά και τον Παπανικολάου να είναι ψύχραιμοις, ο Ολυμπιακός έκανε 7-0 σερί κι έκλεισε το δεκάλεπτο με προβάδισμα 3 πόντων (21-18).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.