Μπάσκετ

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα στο ημίχρονο

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 19:44

Παρότι η Εφές βρήκε αρκετούς πόντους από το τρίποντο, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και προηγείται 43-42 στα μισά του ημιτελικού.

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα στο ημίχρονο

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του ημιτελικού της Εφές με τον Ολυμπιακό, το τέμπο του ματς ήταν ακόμα πιο έντονο. Με την τουρκική ομάδα να παίζει ακόμα πιο γρήγορα. Καθοδηγούμενη από τον εξαιρετικό Λάρκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν αυτός που τους κράτησε μέσα στο ματς.

Διότι στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου και πάλι ο Ολυμπιακός θέλησε να «χτυπήσει» μέσα στη ρακέτα. Αυτή τη φορά με τον Μάρτιν. Ο έτερος σέντερ του Ολυμπιακού έκανε ζημιά στην τουρκική ομάδα. Πετυχαίνοντας 9 πόντους. Στην άλλη πλευρά, ο Μπράιαντ έδωσε λύσεις στην επίθεση, αλλά και στα ριμπάουντ.

Τρίποντα η Εφές, πάθος ο Ολυμπιακός

Σε ένα ματς που στο πρώτο μισό του ο Ντόρσεϊ με τον Βεζένκοφ δεν έχουν βοηθήσει, ήταν λογικό να χρειαστεί η βοήθεια άλλων. Ο Σλούκας πέτυχε 5 πόντους, αλλά έδωσε και 5 ασίστ. Κι αυτές ήταν πολύ σημαντικές. Με τον Μάρτιν οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 29-24 στο 13'.

Η αντίδραση της Εφές ήταν τα τρίποντα του Λάρκιν. Η είσοδος του ΜακΚίσικ και η ενέργεια που έβγαλε, μετέτρεψαν το 29-29 σε 33-29. Ο Σακίλ ήταν αυτό που με δύο βολές έφερε ξανά τον Ολυμπιακό στο +7 (39-32) στο 17'. Ο Μίσιτς μπήκε στην… εξίσωση και με δύο τρίποντα ολοκλήρωσε το επί μέρους 10-2 της Εφές που την έφερε μπροστά με 42-41, για να σκοράρει ξανά ο ΜακΚίσικ για το 43-42 του πρώτου ημιχρόνου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.