Μπάσκετ

Το γύρισε η Εφές, «ζεστάθηκε» ο Ντόρσεϊ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 20:19

Η τουρκική ομάδα με τα τρίποντα βρέθηκε στο +11, αλλά ο Ολυμπιακός επέστρεψε και με το τρίποντο του Ντόρσεϊ έκλεισε το δεκάλεπτο σε απόσταση ενός τρίποντου (63-66).

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει πρόβλημα στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι «ερυθρόλευκοι» κόλλησαν και δεν μπορούσαν να κάνουν σουτ με καλές προϋποθέσεις. Στην άλλη πλευρά η Εφές είχε σε μεγάλη βραδιά τον Μπράιαντ που με τα τρίποντά του έδωσε… αέρα στην Αναντολού. Αλλά μέσα από την άμυνα, η ομάδα του Μπαρτζώκα επέστρεψε και πλησίασε σε απόσταση ενός τρίποντου στο τέλος.

Η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού

Η Εφές βρήκε στο πρόσωπο του Μπράιαντ μια επιπλέον σημαντική λύση στην επίθεση. Ο φόργουορντ της Αναντολού με τα τρίποντά του, στο διάστημα που ο Ολυμπιακός είχε θέματα σε άμυνα και επίθεση έφερε την Εφές στο +11 (48-59). Εκεί, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν στην άμυνα, ενώ πήρε… μπροστά τόσο ο Βεζένκοφ όσο και ο Ντόρσεϊ. Το τρίποντο του πρώτου έκανε το 56-62, ενώ μετά ανέλαβε ο ομογενής γκαρντ. Με το δικό του τρίποντο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ο Ολυμπιακός μείωσε σε 63-66.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.