Μπάσκετ

Παίζει ο Χόρφοντ στο Game 2, πιθανόν και ο Σμαρτ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 01:13

Ο σέντερ της Βοστώνης βγήκε από το πρωτόκολλο υγείας και ασφαλείας. Θετικά σημάδια και για τον γκαρντ των Σέλτικς.

Παίζει ο Χόρφοντ στο Game 2, πιθανόν και ο Σμαρτ

Οι Σέλτικς στον πρώτο τελικό της Ανατολικής περιφέρειας ηττήθηκαν από το Μαϊάμι. Αγωνίστηκαν, όμως, με δύο σημαντικές απουσίες. Τον Αλ Χόρφορντ και τον Μάρκους Σμαρτ. Ο πρώτος επιστρέφει, ενώ όλα είναι ανοικτά και για τον δεύτερο.

Τα νεότερα για τον Χόρφορντ

Ο σέντερ των Σέλτικς είχε μπει στο πρωτόκολλο υγείας και ασφαλείας. Με αποτέλεσμα να χάσει το Game 1 της σειράς με τους Χιτ. Συνήθως μια τέτοια κατάσταση αφορά αθλητές ή προπονητής που έχουν κορονοϊό. Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Διότι η ενημέρωση από την πλευρά της Βοστώνης αναφέρει πώς ο Χόρφορντ βγήκε από το πρωτόκολλο. Σημειώνεται πώς είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο αγώνα. Μια σημαντική επιστροφή, διότι ο Χόρφορντ είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Τα δεδομένα για Σμαρτ

Ο γκαρντ της Βοστώνης ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα στο δεξί πόδι. Έχασε τον πρώτο τελικό. Το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι Σέλτικς έκαναν την προπόνηση με σουτ ενόψει του Game 2, ο Σμαρτ πήρε μέρος σε αυτή. Συμμετείχε και έδειξε να πατά καλά το πόδι του. Όπως αναφέρεται από την πλευρά της ομάδας της Βοστώνης, ο γκαρντ των «Κελτών» είναι πιθανό να επιστρέψει και να είναι στη διάθεση του Ουντόκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr