Μπάσκετ

Ο Αντετοκούνμπο στην καλύτερη αμυντική 5άδα του NBA [vid]

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 03:57

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Greek Freak είναι μεταξύ των κορυφαίων αμυντικών της σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο στην καλύτερη αμυντική 5άδα του NBA [vid]

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ στον δεύτερο τελικό της Δύσης, το NBA ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα αμυντικών στο NBA όπως και τη δεύτερη. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι πώς για μία ακόμα σεζόν, μέλος της είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο είναι μεταξύ αυτών που έχουν ξεχωρίσει για τη δουλειά που κάνουν στον τομέα της άμυνας.

Ο Αντετοκούνμπο τέταρτος σε ψήφους

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA είναι στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος μαζί με τον Μίκαλ Μπρίτζες των Φοίνιξ Σανς, τον Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ, τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ των Μέμφις Γκριζλες και τον Μάρκους Σμαρτ των Μπόστον Σέλτικς. Ο τελευταίος είναι ο παίκτης που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν!

Συνεχόμενες παρουσίες του Greek Freak

Ο Έλληνας σούπερ σταρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου έχει σταθερή παρουσία στην καλύτερη αμυντική πεντάδα τα τελευταία χρόνια. Από τη σεζόν 2018/19 ως και φέτος, ο Αντετοκούνμπο είναι σε κάθε σεζόν μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας. Μάλιστα, είχε υπάρξει μέλος της δεύτερης αμυντικής πεντάδα του NBA τη σεζόν 2016/17. Μην ξεχνάμε πώς τη σεζόν 2019/20 είχε πάρει και τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού παίκτης της χρονιάς!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr