Μπάσκετ

Παναθηναικός: Θέλει τον Πάρις Λι!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 16:28

Ο Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο Πάρις Λι. Όπου τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις με την Μονακό. 

Παναθηναικός: Θέλει τον Πάρις Λι!

Ο Παναθηναικός δεν τελείωσε ακόμη με τις υποχρεώσεις της, αφού υπάρχει ο μεγάλος και τεράστιος στόχος, όπου είναι τα Play Off και η κατάκτηση του πρωτα8λήματος. Ωστόσο στην ομάδα και συγκεκριμένα οι διοικούντες άρχιζαν την δουλειά και την προεργασία για την μεταγραφική σεζόν και τη στελέχωση του ρόστερ με εξαιρετικούς και πολύ δυνατούς παίκτες.

Καθώς στόχος όλων στο σύλλογο, είναι τη νέα σεζόν να εμφανισθούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν στα ίσια τις εγχώριες διοργανώσεις. Ενώ θέλουν πολύ να φτάσουν στην προημιτελική φάση της Euroleague.

Έτσι θέλουν πρώτα από όλα να βρουν έναν πολύ καλό τρομερό point guard, οπού να οργανώσει σωστά τις επιθέσεις των Πρασινών. Για αυτό εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις παικτών για αυτή τη θέση, αλλά μεγάλη εντύπωση τους έκανε ο Πάτρικ Λι, όπου αγωνίζεται στην ομάδα της Μονακό και σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του.

Ο συγκεκριμένος παίκτης τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Μονακό, μετράει 7.2 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ. Ενώ είναι και παρτενέρ του Μαικ Τζέιμς. Έτσι εάν οι Πράσινοι καταφέρουν και τον κάνουν δικό τους, θα αλλάξει όλη η ποιότητα της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.