Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Μήνυμα νταμπλ από τον Μπαρτζώκα! (vid)

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 13:30

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του μικρού τελικού με την Μπαρτσελόνα, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Ολυμπιακός: Μήνυμα νταμπλ από τον Μπαρτζώκα!  (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την ευρωπαϊκή πορεία, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για ακόμη καλύτερη συνέχεια και παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων, ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Θέλω να εκφράσω από την καρδιά μου την εκτίμησή μου για τη φανταστική σεζόν που κάναμε. Πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες μας, ο κύριος Σκινδήλιας και όλοι συμφωνούν με αυτό. Είμαι ευγνώμων, κάναμε φανταστική προσπάθεια όλη τη σεζόν και δικαιούμαστε να είμαστε εδώ. Την επόμενη σεζόν θα είμαστε πιο δυνατοί στην Ευρώπη. Όμως για τώρα ας επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, που είναι ένας μεγάλος στόχος. Να κάνουμε το νταμπλ και να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για αυτό. Να παίξουμε όλοι μαζί, σαν ομάδα» τόνισε ο τεχνικός ων «ερυθρόλευκων».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.