Μπάσκετ

Τέλος εποχής για τον Λαμόνικα!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 17:00

Ο Λαμόνικα ένας από τους καλύτερους διαιτητές στο Παγκόσμιο μπάσκετ και όχι μόνο, κρέμασε τη σφυρίχτρα του μετά από 26 χρόνια πορείας.

Τέλος εποχής για τον Λαμόνικα!

Ο Λαμόνικα ήταν ένας από τους πιο σοβαρούς διαιτητές που πέρασαν από το Ευρωπαικό, Παγκόσμιο Μπάσκετ. Ήταν ένας πολύ αυστηρός και σωστός άνθρωπος στις αποφάσεις που έπαιρνε σε όλα τα ματς.

Ωστόσο κάποτε όλα τα ωραία τελειώνουν. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Λαμόνικα να σταματήσει ως διαιτητής και να κρεμάσει τη σφυρίχτρα, μετά από 26 χρόνια πολλής σκληρής δουλειάς στη διαιτησία.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, είχε πολύ μεγάλη καριέρα, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει πάνω από 1.000 παιχνίδια, σε μεγάλα παιχνίδια, όπως είναι τελικοί Euroleague, συμμετοχή σε πολλά Eurobasket, αλλά και Παγκόσμια Κύπελλα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr