Μπάσκετ

Καταρχήν συμφωνία με Πάρις Λι ο Παναθηναϊκός!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 19:37

Ο Πάρις Λι θα συνεχίζει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον μέχρι πρότινος γκαρντ της Μονακό να έχει δώσει τα χέρια με τους πράσινους ενόψει της νέας σεζόν.

Καταρχήν συμφωνία με Πάρις Λι ο Παναθηναϊκός!

Ο Πάρις Λι θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον μέχρι πρότινος γκαρντ της Μονακό να έχει δώσει τα χέρια με τους πράσινους ενόψει της νέας σεζόν.

Η μεταγραφή του Πάρις Λι, θα κλείσει άμεσα έναν τομέα που έχει «πονέσει» πολύ η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτόν, του οργανωτή. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του, ειδικότερα μετά τις εμφανίσεις του στη σειρά με τον Ολυμπιακό που φανερώσει τις αρετές του τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, βάζοντας δύσκολο στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Λι από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός ώστε να φορέσει τα πράσινα. Ετσι μετά από συγχρονισμένες κινήσεις ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ (1,83) και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν για συνεργασία δύο ετών

Ο πρώην παίκτης των Αντβέρπ, Μπάμπεργκ και Ορλεάν είχε στη φετινή Euroleague 7.2 πόντους (47,4% δίποντα, 35,3% τρίποντα), 1,4 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 19:28 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 35% στα τρίποντα και 47% δίποντα.

Ο Πάρις Λι είναι απόφοιτος του Ιλινόις, ενώ έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο Βέλγιο και στην Άντβερπ, πριν μετακομίσει για την Μπάμπεργκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.