Μπάσκετ

Ο Μπογκντάνοβιτς κινδυνεύει να μην προλάβει το Eurobasket

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 15:04

Η Σερβία κινδυνεύει να παρουσιαστεί στη τελική φάση του Eurobasket, χωρίς το αστέρι της Μπόγνταν Μπογκντάνοβιτς, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο. 

Ο Μπογκντάνοβιτς κινδυνεύει να μην προλάβει το Eurobasket

Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους και σημαντικούς παίκτες στην Εθνική Σερβίας, αφού τους βοήθησε με το τρομερό σουτ που έχει κυρίως τριών πόντων, να τους φτάσει σε πολλές και ισάριθμες επιτυχίες σε Eυρωπαικό, αλλά και Παγκόσμιο τομέα.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ, τη φετινή σεζόν αγωνίσθηκε στο NBA και τους Ατλάντα Χονκς. Ωστόσο είχε ένα σοβαρό πρόβλημα με το γόνατο του, με αποτέλεσμα να μην τον βοηθήσει να φτάσει στα εξαιρετικά στάνταρ απόδοσης που είχε σε προηγούμενες χρονιές και μάλιστα συνεχίστηκε το πρόβλημα μέχρι και το τέλος της μπασκετικής σεζόν.

Έτσι οι γιατροί της ομάδας, το συνύστησαν να κάνει την επέμβαση, ώστε να ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα που το ταλαιπωρεί στο γόνατο. Εάν όμως την κάνει, θα πρέπει να υπάρξει και μεγάλο χρονικό διάστημα για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Για αυτό το λόγο θα υπάρξει τεράστιος κίνδυνος να χάσει το φετινό Eurobasket με τη Σερβία. Καθώς η ομάδα έχει πολύ υψηλούς στόχους σε αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μάλιστα η Βαλκανική ομάδα, κλήθηκε να είναι στον ίδιο όμιλο. Με την Τσεχία, Φινλανδία, Ολλανδία, αλλά και το Ισραήλ.

Έτσι εάν ο Σέρβος γκαρντ, αποφασίσει να κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση και δεν προλάβει τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη, θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για το προπονητή Σβλέτισλαβ Πέσιτς. Καθώς στηρίζει πολλά απάνω σε αυτό το συγκεκριμένο αθλητή, διότι είναι η κολώνα της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr