Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 18:23

Ο Μπασκετικός Ολυμπιακός θα πληρώσει το πρόστιμο των 20.000 ευρώ, για τα υβριστικά συνθήματα που είπαν οι οπαδοί τους στο Final Four της Σερβίας. 

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις με αντιπάλους την Εφές Αναντολού στην ημιτελική φάση, αλλά και με την Μπαρτσελόνα στο μικρό τελικό. Ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίζει κάποια μεγάλη νίκη απέναντι σε αυτές τις δύο υπεροομάδες. Ωστόσο αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι οι παίκτες του Μπαρτσώκα, έδωσαν τα πάντα, αλλά έπεσαν απάνω στη μεγάλη ποιότητα των δύο αυτών συλλόγων.

Όμως η Euroleague, μετά το τέλος της συγκεκριμένης διαδικασίας. Υπέβαλε μεγάλο πρόστιμο 20.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της ομάδας και στα δύο αυτά παιχνίδια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.