Μπάσκετ

Ο Μιλουτίνοφ έχει τάσεις φυγής από την ΤΣΣΚΑ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 20:22

Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα, αλλά είναι σε συζητήσεις για να αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague.

Ο Μιλουτίνοφ έχει τάσεις φυγής από την ΤΣΣΚΑ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά, πώς η νέα σεζόν θα τον βρει στη Μόσχα. Διότι με την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τη ρωσική ομάδα, η οποία είναι εκτός Euroleague, ο Σέρβος σέντερ έχει τάσεις… φυγής από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη Σερβία, η πλευρά του Μιλουτίνοφ είναι σε συζητήσεις με τους Μοσχοβίτες για να βρεθεί η φόρμουλα και να λύσει το συμβόλαιό του. Με το βασικό επιχείρημα του Σέρβου σέντερ να είναι η απουσία της ΤΣΣΚΑ από την Euroleague.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ήδη η Βίρτους Μπολόνια έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σέρβο. Με την επιστροφή των Ιταλών στην Euroleague, στόχος είναι η δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας. Μέσα στη σεζόν αποκτήθηκαν ο Σενγκέλια και ο Χάκετ που αποχώρησαν από την ΤΣΣΚΑ. Δεν αποκλείεται και ο Μιλουτίνοφ να ακολουθήσει την ίδια πορεία, από τη Μόσχα στη Μπολόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr