Μπάσκετ

Ο Μιλουτίνοφ έχει τάσεις φυγής από την ΤΣΣΚΑ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 20:22

Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα, αλλά είναι σε συζητήσεις για να αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague.

Ο Μιλουτίνοφ έχει τάσεις φυγής από την ΤΣΣΚΑ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά, πώς η νέα σεζόν θα τον βρει στη Μόσχα. Διότι με την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τη ρωσική ομάδα, η οποία είναι εκτός Euroleague, ο Σέρβος σέντερ έχει τάσεις… φυγής από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη Σερβία, η πλευρά του Μιλουτίνοφ είναι σε συζητήσεις με τους Μοσχοβίτες για να βρεθεί η φόρμουλα και να λύσει το συμβόλαιό του. Με το βασικό επιχείρημα του Σέρβου σέντερ να είναι η απουσία της ΤΣΣΚΑ από την Euroleague.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ήδη η Βίρτους Μπολόνια έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σέρβο. Με την επιστροφή των Ιταλών στην Euroleague, στόχος είναι η δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας. Μέσα στη σεζόν αποκτήθηκαν ο Σενγκέλια και ο Χάκετ που αποχώρησαν από την ΤΣΣΚΑ. Δεν αποκλείεται και ο Μιλουτίνοφ να ακολουθήσει την ίδια πορεία, από τη Μόσχα στη Μπολόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.