Μπάσκετ

Τέλος ο Λάνγκφορντ από την ΑΕΚ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 23:46

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής της Ένωσης από το πρώτο ματς των πλέι οφ με τον Προμηθέα. Αύριο επιστρέφει στην πατρίδα του.

Τέλος ο Λάνγκφορντ από την ΑΕΚ

Τίτλοι… τέλους και μάλιστα πρόωρα για τον Κιθ Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στα μέσα της σεζόν για να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει σε κανένα χρονικό σημείο. Σε καμία στιγμή της νέας του θητείας στην Ένωση. Με απολογισμό μόλις 16 πόντους, καταγράφοντας συμμετοχή σε 4 ματς.

Φεύγει για τις ΗΠΑ

Από τη στιγμή που έμεινε εκτός δωδεκάδας των «κιτρινόμαυρων», στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, ήταν σχεδόν σίγουρο πώς οι δύο ομάδες θα χώριζαν τους δρόμους τους. Κι αυτό έγινε τελικά. Ο Κούρο Σεγκούρα διαπίστωσε πώς ο Αμερικανός δεν ήταν σε αγωνιστική κατάσταση ικανή να προσφέρει και να βοηθήσει την ΑΕΚ. Βλέποντας πώς αυτό δεν θα αλλάξει τώρα, τον άφησε εκτός δωδεκάδας.

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει

Αυτό σηματοδότησε το φινάλε του παίκτη από την ΑΕΚ. Ο ίδιος την Τρίτη θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑΕ. Θα γυρίσει στην πατρίδα του, για να δουλέψει και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οι δε «κιτρινόμαυροι» θα πορευτούν από εδώ και πέρα, στα πλέι οφ, χωρίς τον Λάνγκφορντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.