Μπάσκετ

Αναντολού Εφές: Πλησιάζει ο Κλάιμπερν!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 13:22

Με τον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε το… φλέρτ της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον Αμερικανό άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς ο Εργκιν Αταμάν αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Αναντολού Εφές: Πλησιάζει ο Κλάιμπερν!

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές μίλησε επι παντός επιστητού σε μέσο της Τουρκίας και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και για τις φήμες των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τον Ουιλ Κλάιμπερν να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τουρκία. Ο Αταμάν δεν… κρύφτηκε, παραδέχτηκε τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ενώ άνοιξε την πόρτα της… εξόδου στον Πετρούσεφ.

«Σίγουρα θα προχωρήσουμε σε 1-2 ενισχύσεις στην ομάδα. Μιλάμε με πολύ σημαντικούς παίκτες. Μιλάμε για τον Ουίλ Κλάιμπερν, είμαστε κοντά. Μπορούμε να προσθέσουμε 1-2 ακόμα παίκτες. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη με τον Ουίλ Κλάιμπερν. Μπορούμε να το πούμε, αλλά είμαστε κοντά. Νομίζω ότι θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα, 10 ημέρες. Μπορούμε επίσης να συγκεντρώσουμε άλλους παίκτες στην ομάδα. Δεν λάβαμε τη συνεισφορά που θέλαμε από τον Πετσούσεφ αυτή τη σεζόν και μπορεί να τον αντικαταστήσουμε.Όλα αυτά θα τα αποφασίσουμε στο τέλος της χρονιάς, αλλά αυτοί οι παίκτες έχουν περάσει στην ιστορία της Εφές και του τουρκικού μπάσκετ. Αν συνεχίσουν μαζί μας, η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς. Ακόμα κι αν υπάρχουν αυτοί που μας αποχαιρετούν, θα είναι πάντα στις καρδιές μας»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr