Μπάσκετ

Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει Γιαν Βέσελι

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 19:31

Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει την περίπτωση του Γιαν Βέσελι, με την πρόταση των Ισπανών όμως να είναι χαμηλή.

Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει Γιαν Βέσελι

Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει την περίπτωση του Γιαν Βέσελι, αλλά χαμηλή η πρόταση των Ισπανών, προς το παρόν αφήνει μεγάλη τη διαφορά στο οικονομικό σκέλος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο πάουερ φόργουορντ της Φενέρ Γιαν Βέσελι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του με την τούρκικη ομάδα ολοκληρώνεται και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει.

Η Μπάρτσα λοιπόν, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, εξετάζει πολύ σοβάρά την περίπτωση του Τσέχου, καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θεωρεί πως ο Βέσελι μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Μπράντον Ντέιβις.

Σύμφωνα όμως με τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα του «encestando», ο ψηλός της «Φενέρ» έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις, την ώρα που η πρώτη πρόταση των «μπλαουγκράνα» ήταν χαμηλή.

Έτσι, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει πρόβλημα ως προς το οικονομικό κομμάτι αφού η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη, οπότε στο επόμενο διάστημα θα φανεί το πόσο πολύ είναι διατεθειμένοι οι Ισπανοί να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr


PHOTO GALLERY

Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει Γιαν Βέσελι
Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει Γιαν Βέσελι
Η Μπαρτσελόνα... καλοβλέπει Γιαν Βέσελι