Μπάσκετ

NBA: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο ο Λαβίν

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 13:48

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος όπως αναμενόταν έκανε επέμβαση στο γόνατο.

NBA: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο ο Λαβίν

Ο Ζακ ΛαΒίν έκανε τελικά αυτό που είχαν δείξει και οι εξετάσεις του περίπου δύο βδομάδες πριν. Προχώρησε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, μια επέμβαση που πραγματοποίησε στο Λος Άντζελες.

Είναι άγνωστος επίσης το ποια φανέλα θα φοράει την ερχόμενη χρονιά, αφού μένει ως free agent. Οι Μπουλς φυσικά θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, μένει να φανεί αν θα το καταφέρουν.

Ο εκρηκτικός γκαρντ αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο - στο οποίο είχε υποστεί ρήξη χιαστού το 2017 - από τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμούσε. Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους των Μπουλς δεν βρισκόταν καν στο 50%, αφού οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούσαν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΛαΒίν - ο οποίος το καλοκαίρι είναι θα είναι free agent - είχε 24.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο με 38.9% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr