Μπάσκετ

Το Στρασβούργο «προσγείωσε» τη Μονακό

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 23:23

Νίκησε 100-87 μέσα στο Πριγκιπάτο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play offs του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το Στρασβούργο «προσγείωσε» τη Μονακό

Η Μονακό έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο της Euroleague, όπως και στα ματς των play offs κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στα play offs του γαλλικού πρωταθλήματος έκανε εκκίνηση με το… αριστερό. Με εντός έδρας ήττα από το Στρασβούργο. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Πριγκιπάτο και έκαναν ένα μεγάλο «διπλό». Και τί «διπλό»! Έβαλαν εκατό πόντους στην έδρα των Μονεγκάσκων και επικράτησαν 100-87.

Ματς σε έντονο ρυθμό

Το Στρασβούργο κατάφερε και ανταπεξήλθε στο υψηλό τέμπο που δίνει η Μονακό στα ματς της. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, όσον αφορά στα επί μέρους σκορ (25-20, 20-19, 31-24). Μόνο το πρώτο ήταν ισόπαλο (24-24).

Ο Τζον Ρόμπερσον πέτυχε 20 πόντους και ηγήθηκε του σκοραρίσματος. Στους 17 σταμάτησε ο Γιαννίς Μορίν, στους 16 ο Αμινέ Νουά. Για την Μονακό, ο Άλφα Ντιαλό σκόραρε 22 πόντους, ο Πάρις Λι που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό 17 και ο Λέο Βέστερμαν 12, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr