Μπάσκετ

Σούπερ Ρεάλ στα ισπανικά Play Offs [vids]

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 00:22

Οι «blancos» ξεκίνησαν με εντυπωσιακό τρόπο τη δεύτερη φάση του ισπανικού πρωταθλήματος. Νίκησαν 93-76 την Μανρέσα.

Σούπερ Ρεάλ στα ισπανικά Play Offs [vids]

Δυναμική εκκίνηση έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στα ισπανικά Play Offs. Η φιναλίστ της Euroleague νίκησε με 17 πόντους διαφορά την Μανρέσα, για τον πρώτο γύρο. Στην αφετηρία της πορείας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Liga ACB.

Μαδριλένικη κυριαρχία από την αρχή

Οι «blancos» έπαιξαν ωραίο μπάσκετ από την αρχή ως το φινάλε του ματς. Με τον Κοζέρ να συνεχίζει από το Βελιγράδι. Ο Γάλλος γκαρντ σημείωσε 17 πόντους. Με τον Γιαμπουσέλε να σκοράρει από την πλευρά του, άλλους 15. Εξαιρετικός και ο Πουαριέ που έχασε το νταμπλ-νταμπλ για ένα ριμπάουντ (12π./9ριμπ.)

Από την άλλη πλευρά, η φιναλίστ του φετινού Basket Champions League δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο ματς, παρά μόνο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Με τη διαφορά στο ημίχρονο να είναι στο +19 για τους Μαδριλένους, που βρέθηκαν στο 30' στο +22. Ο Τόμασον με 13 και ο Φραντσίσκο με 12 πόντους, αντίστοιχα, ξεχώρισαν για τη Μανρέσα.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 48-29, 71-49, 93-76.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr