Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδος: Στην Λάρισα με την Μεγάλη Βρετανία!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 17:46

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Λάρισα. 

Εθνική Ελλάδος: Στην Λάρισα με την Μεγάλη Βρετανία!

Στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδος, είναι πολύ χαρούμενοι καθώς μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν εξαιρετικά σε αυτό το προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αφού μέχρι στιγμής μετράνε 3 νίκες, αλλά και μία ήττα από τη σημερινή αντίπαλο στην πρεμιέρα. Ωστόσο εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διαδικασίας.

Ο επόμενος αγώνας, είναι με την Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου στο γήπεδο της Λάρισας. Και στόχος των διεθνών είναι να φτάσουν στη νίκη, με αποτέλεσμα παραμείνουν στη κορυφή του ομίλου και πιο πολύ να πάρουν μία μεγάλη εκδίκηση για την μοναδική ήττα στην πρεμιέρα στην Αγγλία.

Μάλιστα στην άκρη του πάγκου, θα κάτσει ο Δημήτρης Ιτούδης, όπου συμφώνησε σε όλα εδώ και λίγους μήνες με την ομοσπονδία, ώστε να καθοδηγήσει την Επίσημη αγαπημένη στο δρόμο των επιτυχιών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr