Μπάσκετ

Η Μονακό συμφώνησε με τον Τζον Μπράουν

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 20:52

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ που αγωνίζονταν στην Ούνιξ Καζάν, «μετακομίζει» στο Πριγκιπάτο.

Η Μονακό συμφώνησε με τον Τζον Μπράουν

Σημαντική κίνηση για μια ακόμα ομάδα της Euroleague. Η Μονακό προχωρά το σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Η γαλλική ομάδα έφτασε μια νίκη μακριά από το Final-4 στο Βελιγράδι και πλέον κάνει τα πλάνα της για την επόμενη περίοδο.

Συμφωνία για 3 χρόνια

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αποχώρησε από την Ούνιξ Καζάν. Βρέθηκε στην Ιταλία όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπρέσια. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα της Μεσογείου. Από την Ιταλία στη Γαλλία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πώς έχει συμφωνήσει με την Μονακό. Με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι για τα προσεχή 3 χρόνια.

Εξαιρετική παρουσία στην Euroleague

Ο Τζον Μπράουν είχε τη σεζόν που πέρασε 25 ματς στην Euroleague. Με την οποία είχε κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, όπως και 4.8 ριμπάουντ, 2.8 κλεψίματα και 1.2 ασίστ! Σε ό,τι αφορά το πέρασμά του στην Ιταλία, με τη φανέλα της Μπρέσια, μέτρησε σε 7 αναμετρήσεις 9.3 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 2.1 κλεψίματα. Το όνομά του είχε ακουστεί και για τις ελληνικές ομάδες, αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr