Μπάσκετ

Αταμάν: «Πιστεύω πώς ο Μίτσιτς θα συνεχίσει»

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 21:21

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές, τόνισε πώς περιμένει ότι ο MVP θα είναι και την επόμενη χρονιά παίκτης της Αναντολού.

Αταμάν: «Πιστεύω πώς ο Μίτσιτς θα συνεχίσει»

Το μέλλον του Βασίλιε Μίτσιτς παραμένει... θολό. Υπό την έννοια πώς κανείς δεν μπορεί να βάλει το... χέρι στη φωτιά! Θα παραμείνει ο Σέρβος MVP στην Ευρώπη ή θα κάνει το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά σε όλες τις περιπτώσεις.

«Του αρέσει να παίζει στην Ευρώπη»

Ο Εργκίν Αταμάν, πάντως, μιλώντας στο τουρκικό TRT υπογράμμισε πώς εκτιμά ότι ο Μίτσιτς θα είναι στην Εφές και την επόμενη χρονιά. Στις δηλώσεις του, ο Τούρκος κόουτς σχολίασε μεταξύ άλλων: «Έχει option στο συμβόλαιο του για το NBA μέχρι τις 20 Ιουλίου. Θα πρέπει να το σκεφτεί, εφόσον του έλθει κάποια προσφορά. Νομίζω ότι του αρέσει να παίζει στην Ευρώπη και πιστεύω πως θα συνεχίσει μαζί μας».

Η Οκλαχόμα θα κάνει την κίνησή της

Τα δικαιώματα του 28χρονου γκαρντ στις ΗΠΑ τα έχουν οι Θάντερ. Δεν αποκλείεται να κάνουν φέτος την κίνησή τους και να πείσουν τον MVP να αφήσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ούτως ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο «μαγικό» κόσμο του NBA. Οι εκτιμήσεις, δε, είναι πώς ο Σέρβος είναι πιο πιθανόν από ποτέ να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr