Μπάσκετ

Ο Πόρτερ Τζούνιορ απών από το Game 5

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 23:45

Ο φόργουορντ των Γουόριορς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο Game 3 των τελικών στη Δυτική Περιφέρεια και θα λείψει σε δεύτερο σερί ματς της σειράς.

Ο Πόρτερ Τζούνιορ απών από το Game 5

Σε δεύτερο διαδοχικό τελικό της Δύσης το Γκόλντεν Στέιτ θα αγωνιστεί χωρίς τον Όττο Πόρτερ Τζούνιορ. Ο φόργουορντ των Γουόριορς που έχασε το Game 4 θα λείψει και από το αποψινό Game 5, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Τραυματίστηκε στον τρίτο τελικό

Ο 28χρονος παίκτης του Γκόλντεν Στέιτ χτύπησε κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ντάλας. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του ματς. Ένα τραυματισμός που τον κράτησε εκτός από το τέταρτο ματς της σειράς. Κάτι που θα επαναληφθεί απόψε, στο Game 5.

Μια σημαντική απουσία, υπό την έννοια πώς ο Πόρτερ Τζούνιορ είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις. Δηλαδή παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού του Γκόλντεν Στέιτ που έχει καθιερώσει ο Στιβ Κερ.

Η προσφορά του Πόρτερ

Ο φόργουορντ των «πολεμιστών» σκοράρει στα φετινά Play Offs 5.5 πόντους, μαζεύει 4.1 ριμπάουντ και δίνει 2.1 ασίστ. Ειδικότερα στην άμυνα, η προσφορά του είναι πολύ πιο σημαντική. Θα χάσει το αποψινό ματς. Με την ελπίδα για εκείνον και την ομάδα του, να είναι το τελευταίο στους τελικούς της Δύσης. Αν όλα πάνε καλά για τους Γουόριορς, θα είναι έτοιμος λογικά για τους τελικούς του NBA που είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr