Μπάσκετ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο στόχαστρο ο Πασκουάλ!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 15:03

Από το… πάνω ράφι αναζητά τον νέο τεχνικό η «ομάδα του λαού»  που φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Καταλανό τεχνικό.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο στόχαστρο ο Πασκουάλ!

Την επόμενη ημέρα σχεδιάζει η Μακαμπι Τελ Αβίβ και ο πρώτη τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται να περνά σε πρώτο πλάνο. Ο Αβι Εβέν αποτελεί υπηρεσιακή λύση στον πάγκο των Ισραηλινών που ανεβάζουν τον πήχη για την επόμενη χρονιά. Όπως αναφέρει το ισραηλινό Sport5, ο Τσάβι Πασκουάλ θεωρείται ως ο ιδανικός για να ξαναφέρει την Μακάμπι στην κορυφή της Ευρώπης και γίνεται λόγος για πρόταση διετούς συμβολαίου. Ο 50χρονος τεχνικός δεσμεύεται πάντως με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και για την επόμενη σεζόν και έτσι αναμένονται… σκληρές διαπραγματεύσεις. Ο αποκλεισμός πάντων των ρωσικών ομάδων από την Ευρωλίγκα λόγω των γνωστών πλέον κυρώσεων αποτελεί το… δυνατό χαρτί για τους Ισραηλινούς για να πείσουν τον Ισπανό προπονητή να μετακινηθεί στο Τελ Αβίβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr