Μπάσκετ

Θετικά μηνύματα από τον Γκάρι Πέιτον ΙΙ

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 00:56

Οι νεότερες πληροφορίες από την Αμερική αναφέρουν πώς ο γκαρντ των Γουόριορς ίσως προλάβει τη σειρά των τελικών του NBA.

Θετικά μηνύματα από τον Γκάρι Πέιτον ΙΙ

Ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ ήταν ο μεγάλος άτυχος των Γουόριορς στα φετινά πλέι οφ. Στο δεύτερο ματς του Γκόλντεν Στέιτ με τους Μέμφις Γκρίζλς είχε τραυματιστεί. Στη φάση που του έκανε φάουλ, αντιαθλητικό, ο Ντίλον Μπρουκς που αποβλήθηκε. Η διάγνωση ήταν κάταγμα στον αγκώνα. Αρχικά υπήρχε η αίσθηση πώς θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Αλλά τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Καλά τα νέα για τον 29χρονο γκαρντ

Από το ματς της 4ης Μαΐου όπου είχε τραυματιστεί ο παίκτης των «πολεμιστών» άλλαξαν πολλά. Η αποθεραπεία του, αλλά και ο οργανισμός του αντέδρασαν ιδανικά. Ήδη είναι πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ το βράδυ της Παρασκευής, ο 29χρονος γκαρντ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Λογικά θα είναι στη διάθεση του Στιβ Κερ. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ωρα.

Πολύ σημαντική επιστροφή

Η σειρά των τελικών του NBA Ξεκινά την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Οι εκτιμήσεις είναι πώς ο Γκάτι Πέιτον ΙΙ θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του Γκόλντεν Στέιτ, που μετά από τρία χρόνια επέστρεψαν στο τελικούς. Με στόχο να κερδίσουν το τέταρτο πρωτάθλημά τους από το 2015 και μετά, αλλά και πρώτα μετά το 2018. Μια πολύ σημαντική προσθήκη, ενός παίκτη που είναι ιδιαίτερα δυνατός στο κομμάτι της άμυνας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr