Μπάσκετ

Με φοβερό Τζέιμς έκανε το break η Μονακό

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 19:54

Με φοβερό Τζέιμς έκανε το break η Μονακό νίκησε στην παράταση με 95-97 τη Στρασμπούρ και η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στο Game 3..

Με φοβερό Τζέιμς έκανε το break η Μονακό

Ο Αμρικάνος Μάικ Τζέιμς ήταν τρομερός και η Μονακό έμεινε ζωντανή κάνοντας το break στην έδρα της Στρασμπούρ με 97-95 στην παράταση, γαλλικά πλέι οφ.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δίχως αύριο αντιμετώπισε τη Στρασμπούρ, καθώς βρισκόταν μια νίκη μακριά από τον αποκλεισμό. Μπορεί οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης τον έλεγχο αλλά ο Τζέιμς με μία εκπληκτική εμφάνιση τους το χάλασε , καθώς στο φινάλε το ταλέντο και ο εγωισμός του Αμερικάνου όπου με την γνωστή του τρέλα στα κρίσιμα σημεία, έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί έβαλε την υπογραφή του για το διπλό.

Σε ένα do or die παιχνίδι ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 30 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Ουίλ Τόμας να τον ακολουθεί (20π., 3ρ.) Να σημειώσουμε πως ο Πάρις Λι έπαιξε 18' και είχε 6 πόντους και 1 ασίστ.

Πλέον η σειρά επιστρέφει στο Πριγκιπάτο και η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στο Game 3.

Τα Δεκάλεπτα: 22-20, 44-44, 64-58, 78-78

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr