Μπάσκετ

Η Αρμάνι έκανε εύκολα το 1-0 [vid]

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 23:40

Με ωραίο μπάσκετ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, το Μιλάνο νίκησε 88-71 τη Σάσσαρι και προηγείται στη σειρά των ημιτελικών της Lega Basket.

Η Αρμάνι έκανε εύκολα το 1-0 [vid]

Την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται να πετύχει για να περάσει στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος πέτυχε το Μιλάνο. Η Αρμάνι νίκησε 88-71 τη Σάσσαρι και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Lega Basket.

Υψηλό τέμπο

Στο πρώτο ημίχρονου του ματς οι δύο ομάδες δεν έδωσαν καθόλου σημασία στην άμυνα. Το 50-42 του 20λεπτου «λέει» πολλά. Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν βάρος στην επίθεση. Με τον Σέρχι να οργανώνει και τον Ντατόμε να σκοράρει, το Μιλάνο προηγήθηκε 18-15. Ο Σιλντς ήταν επίσης καθοριστικός με τους πόντους του, με αποτέλεσμα να κλείσει η πρώτη περίοδος με σκορ 32-26. Ανάλογο σκηνικό και στη δεύτερη περίοδο. Οι άμυνες ήταν απούσες και ο Σιλντς πέτυχε το 37-29. Η Σάσαρι προσπαθούσε μεν, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει. Με τον «Τσάτσο» να δίνει λύσεις για το 46-34. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ρόμπινσον-Μπίλαν και τον Ντεβέτσι έκλεισαν το πρώτο μέρος με το σκορ 50-42.

Μιλανέζικη κυριαρχία

Το Μιλάνο διατηρούσε τον έλεγχο. Με τον Μεσίνα να βλέπει αρκετούς παίκτες να βγαίνουν μπροστά. Κάτι που έκαναν τόσο ο Χάινς όσο και ο Μπέντιλ. Οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν την Αρμάνι στο 60-51. Ο Ρίτσι έστειλε τη διαφορά στους 16 πόντους, για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο με 71-57. Η Σάσσαρι δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Ο Λόγκαν είχε 0/6 σουτ και δεν βοήθησε την ομάδα του. Με τον Ρίτσι και τον Γκραντ να «τρέχουν» το σκοράρισμα, το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει. Στο φινάλε, Σιλντς και Σέρχιο (σ.σ.: με τις ασίστ του) οδήγησαν το Μιλάνο σε νίκη με 88-71.

Τα δεκάλεπτα: 32-26, 50-42, 71-57, 88-71.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr