Μπάσκετ

Τρέλα με Πιστιόλη στην Γαλατασαράι!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 19:34

Αντικείμενο λατρείας έχει γίνει ο Ανδρέας Πιστιόλης από τους οπαδούς της Γαλατασαράι, ιδιαίτερα μετά τον απίστευτο θρίαμβο στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές με 70-105(!!!), στον πρώτο ημιτελικό του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τρέλα με Πιστιόλη στην Γαλατασαράι!

Ο Ελληνας κόουτς και πρώην συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο και ήδη έχει.. κλέψει τις καρδιές των φίλων της «Τσιμπόμ». Η Γαλατά μετράει πλέον δέκα σερί νίκες και έτσι οι φανατικοί της οπαδοί καναν… πανό τον Πιστιόλη και από εδώ και στο εξής αυτό θα κοσμεί τις εξέδρες του «Σινάν Ερντέμ»!

Αυτή την ώρα διεξάγεται το δεύτερο ματς της σειράς, ενώ η τρομερή επιτυχία στο πρώτο παιχνίδι έφερε και την.. αστραπιαία εξάντληση των εισιτηρίων του τρίτου ημιτελικού. Ετσι την Τρίτη (31/05) το Sinan Erdem θα είναι κατάμεστο από 15.000 φίλους της Γαλατά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr