Μπάσκετ

Παναθηναικός: Χωρίς τον Καββαδά στην Λάρισα!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 17:15

Ο Παναθηναικός ολοκλήρωσε την μικρή προετοιμασία για το δεύτερο αγώνα, στην Λάρισα. Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των Play Off στο πρωτάθλημα της Basket League. 

Παναθηναικός: Χωρίς τον Καββαδά στην Λάρισα!

Στις τάξεις του Παναθηναικού, είναι πολύ προβληματισμένοι για την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα, στο πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου επικράτησε δύσκολα με 87-77 επί της Λάρισας. Ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούν τώρα στο δεύτερο αγώνα της σειράς, όπου θα γίνει στην Θεσσαλική πόλη.

Έτσι στόχος όλων, είναι μόνο η νίκη, όπου θα συνοδευτεί με πολύ ωραία εμφάνιση. Με αποτέλεσμα να κάνουν το 2-0 στις επιτυχίες και θα βρεθούν μία ανάσα από την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς της Basket League.

Ο Γιώργος Βόβορας για αυτή την επικίνδυνη αναμέτρηση, δεν θα έχει τον Βασίλη Καββάδα, όπου θα παραμείνει εκτός δράσης για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στην αποστολή με τους Θεσσαλούς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.