Μπάσκετ

Ο Ντράγκιτς επιστρέφει στις υποχρεώσεις με την Σλοβενία!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 18:01

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει, στις υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβενίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο Ντράγκιτς επιστρέφει στις υποχρεώσεις με την Σλοβενία!

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είναι ένας από τους πιο σπουδαίους και εξαιρετικούς καλαθοσφαιριστές, στην Ιστορία της Εθνικής Σλοβενίας. Αφού πρόσφερε τα πάντα για την Χώρα του. Ενώ μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Ευρωπαικού το 2017 στην Τουρκία.

Έτσι ο συγκεκριμένος μπασκεμπολίστας στα 36 του έτη, θα δώσει κανονικά το παρών στα παράθυρα του Ιουνίου για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλου. Ωστόσο δύσκολα να δώσει το παρών στην τελική φάση του Eurobasket το φετινό Σεπτέμβριο.

Για αυτό το λόγο ο αγώνας στην Λιουμπριάνα απέναντι στην Κροατία. Θα είναι και ο τελευταίος αγώνας για τον ίδιο, όπου φυσικά θα είναι κατάμεστο από χιλιάδες κόσμο. Με αποτέλεσμα να στηρίξουν την χώρα τους, αλλά φυσικά να αποθεώσουν τον έναν και μοναδικό Γκόραν Ντράγκιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr