Μπάσκετ

Η Φενέρμπαχτσε «διέλυσε» την Νταρουσάφακα [vids]

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 23:07

Νίκησε εκτός έδρας 91-65 στο τέταρτο ματς της σειράς των ημιτελικών και πέρασε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Φενέρμπαχτσε «διέλυσε» την Νταρουσάφακα [vids]

Με τον εκπληκτικό Ακπινάρ να έχει 21 πόντους με 5/7 τρίποντα, η Φενέρμπαχτσε συνέτριψε 91-65 την Νταρουσάφακα και με 3-1 νίκες πέρασε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Εκεί περιμένει τον αντίπαλό της, διότι η άλλη σειρά ανάμεσα στην Εφές και την Γαλατασαράι είναι στο 1-1.

Εντυπωσιακή επικράτηση

Η Φενέρμπαχτσε σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς, αυτή τη φορά ήταν εντυπωσιακή. Μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο στο ματς που κυριάρχησε η νευρικότητα, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς πάτησε… γκάζι. Με το επί μέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο να είναι 26-13 για την Φενέρ, κόντρα στην Νταρουσάφακα που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε καμία περίπτωση τον ρυθμό της ομάδας του Τζόρτζεβιτς. Λογικό, λοιπόν, να έρθει αυτό το 91-65. Κομβική ήταν η παρουσία του Ντε Κολό και του Μαχμούτογλου με τους 17 και τους 13 πόντους, αντίστοιχα.

Αγωνία για Γκούντουριτς

Στην άλλη πλευρά, οι Κοπέιν (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Οζντεμίρογλου (12 πόντοι) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Στη μια πλευρά, αυτή της Νταρουσάφακα ήταν λογικό να υπάρχει στεναχώρια για τον αποκλεισμό. Όμως παρά την πρόκριση, αυτή αποδείχθηκε πύρρειος για την Φενέρμπαχτσε. Διότι ο Γκούντουριτς τραυματίστηκε στο γόνατο, προκαλώντας μια ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του Τζόρτζεβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 10-16, 23-42, 45-68, 65-91.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr