Μπάσκετ

Η Μονακό έκανε τεράστια ανατροπή πρόκρισης [vids]

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 00:07

Η ομάδα του Πριγκιπάτο επέστρεψε από το -19, ισοφάρισε 4'' πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον Τζέιμς και νίκησε 82-80 στην παράταση τη Στρασμπούρ.

Η Μονακό έκανε τεράστια ανατροπή πρόκρισης [vids]

«Επική» ανατροπή από τη Μονακό στο τρίτο ματς της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ στη Γαλλία. Η ομάδα του Πριγκιπάτου γύρισε από το -19 του ημιχρόνου. Κατάφερε να ισοφαρίσει 4,1'' πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας τη Στρασμπούρ. Στην παράταση ήταν πιο αποτελεσματική, επικράτησε 82-80 και πέρασε στα ημιτελικά.

Απίθανη ανατροπή

Το πρώτο ημίχρονο του ματς στο Πριγκιπάτο ανήκει ολοκληρωτικά στην Στρασμπούρ. Οι φιλοξενούμενοι έκανεν ένα εξαιρετικό ματς. Βρέθηκε στο +17 στο τέλος της πρώτης περιόδου, με τη διαφορά να φτάνει στους 19 στο ημίχρονο. Όσο και αν δεν το περίμενε κανείς, ο πίνακας στο κλειστό του Πριγκιπάτου έγραφε: Μονακό 29 – Στασμπούρ 48! Απίστευτο μεν, γαλλικό δε. Αλλά το δεύτερο μέρος ήταν μια άλλη αναμέτρηση, ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Με τη σφραγίδα του Τζέιμς

Η Μονακό βελτιώθηκε στην άμυνα. Κράτησε τους φιλοξενούμενους στους 15 πόντους. Με αποτέλεσμα να μειώσει στους 11 (52-63) και να ξαναμπεί στο ματς. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς συνέχισε να «ροκανίζει» τη διαφορά. Η τελευταία επίθεση στην κανονικά διάρκεια ήταν δική της. Ο Τζέιμς σκόραρε 4,1'' πριν το τέλος για το 72-72 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Με καλάθι του Μοτιεγιούνας στο 43' προηγήθηκε 79-78, ήταν αποτελεσματικά ξανά στις άμυνες και επικράτησε 82-80. Πέρασε στα ημιτελικά και συνεχίζει με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τζέιμς ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, ενώ Μοτιεγιούνας με 18 και Ουατάρα με 13 ξεχώρισαν.

Τα δεκάλεπτα: 14-31, 29-48, 52-63, 72-72 (κ.α.) 82-80 (παρ.)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr