Μπάσκετ

3η νίκη και πρόκριση στους τελικούς η Βίρτους

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 00:05

Η Βίρτους Μπολόνια κέρδισε και στο τρίτο ματς την Ντερτόνα (69-77) και βρίσκεται πλέον στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

3η νίκη και πρόκριση στους τελικούς η Βίρτους

Μετά τον πρώτο ημιτελικό που απέφυγε το κάζο με την Ντερτόνα, η Βίρτους Μπολόνια φαίνεται να έβαλε μυαλό, σημείωσε δύο συνεχόμενες εύκολες νίκες και κατάφερε και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές με την σημερνή 3η νίκη απέναντι στην Ντερτόνα με 69-77 , έχει πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού και περιμένει να μάθει τον νικητή από το ζευγάρι Αρμάνι Μιλάνο - Σάσαρι (Θυμίζουμε ότι η Αρμάνι προηγείται με 2-0 νίκες).

Με μεγάλη ευστοχία έξω από τα 6,75μ. (11/23 τρίποντα) και διατηρώντας το προβάδισμά της σε όλη την διάρκεια του αγώνα , πολλές φορές η διαφορά έφτανε και σε διψίφιο νούμερο, κατάφερε και πήρε με σχετική άνεση την 3η της νίκη και προκρίθηκε στον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Με κορυφαίο παίκτη για τους νικητές τον Ζαϊτέ με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ και άξιους υποστηρικτές τους Τεόντοσιτς και Σενγκέλια με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα πήραν εύκολα την νίκη και την πρόκριση. Στην άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έκαναν και αυτοί την προσπάθειά τους και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν μέχρι το 59-65 στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου. Καλύτεροι σκόρερ για τους ηττημένους οι Ντάουμ και Μακούρα που πέτυχαν από 11 πόντους.

Δεκάλεπτα: 13-18, 33-47, 51-62, 69-77

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

3η νίκη και πρόκριση στους τελικούς η Βίρτους
3η νίκη και πρόκριση στους τελικούς η Βίρτους