Πρόκριση για Μπανταλόνα
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά της ισπανικής ACB πήρε η Μπανταλόνα καθώς επικράτησε με 81-58 της Τενερίφης και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Άντε Τόμιτς με νταμπλ-νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ), από 16 πρόσθεσαν ο Αντρές Φελίζ και ο Γκιγιέμ Βίβες, ενώ Ζοέλ Πάρα είχε 14 πόντους. Από τους ηττημένους προσπάθησε κάπως ο Σάσου Σάλιν (13 π.), ενώ ο Μπρούνο Φιτιπάλντο σκόραρε 11 και ο Μαρσελίνιο Χουέρτας εννιά.
Τα δεκάλεπτα: 13-5, 38-22, 60-40, 81-58
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr