Μπάσκετ

Προπονητής έγινε... πυγμάχος στη Λιθουανία [vids]

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 22:35

Χαμός στον τρίτο τελικό του λιθουανικού πρωταθλήματος, με τον κόουτς της Λιετκαμπέλις να σπρώχνει τον αντίστοιχο της Ρίτας και να αποβάλλεται.

Προπονητής έγινε... πυγμάχος στη Λιθουανία [vids]

Επεισοδιακός ήταν ο τρίτος τελικός στα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ στη Λιθουανία. Με τον προπονητή της Λιετκαμπέλις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τον Νέναντ Τσάνακ, να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Διότι η συμπεριφορά του ήταν αν μη τι άλλο προκλητική και κατακριτέα!

Την είδε... μποξέρ

Τα φώτα έπεσαν πάνω του, όχι για το κοουτσάρισμά του, αλλά για την απρεπή στάση που επέδειξε. Καταρχάς, κατά τη διάρκεια του ματς έχασε την ψυχραιμία του και έσπρωξε με δύναμη τον αντίπαλο προπονητή, τον Γκέντριους Ζιμπένας της Ρίτας. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Προκλητικός μέχρι τέλους

Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του. Αποβλήθηκε από τους διαιτητές. Με τον ίδιο να προκαλεί ξανά με τη στάση του. Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, είχε έντονη λογομαχία με τον πρόεδρο της Ρίτας, τον Ντάριους Γκουντέλις.

Στον αγωνιστικό σκέλος του ματς, η Ρίτας δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έφτασε σε μια ευρεία νίκη, με 85-63 επί της Λιετκαμπέλις. Με αποτέλεσμα να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών και να αποκτήσει αβαντάζ στη «μάχη» του τίτλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr