Μπάσκετ

Η Βιλερμπάν έκανε το πρώτο βήμα [vids]

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 23:02

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ.: επί μέρους 54-22) νίκησε 81-68 την Ντιζόν και «άνοιξε το σκορ» στη σειρά των ημιτελικών, στα Play Offs της Γαλλίας.

Η Βιλερμπάν έκανε το πρώτο βήμα [vids]

Η Βιλερμπάν έκανε ένα ιδανικό πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 32 πόντους διαφορά, κόντρα στη Ντιζόν κι έφτασε τελικά σε μια άνετη νίκη με 81-68. Στο πρώτο ματς των ημιτελικών των Play Offs του γαλλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πάρκερ ήταν κυρίαρχη στο «Αστρομπάλ». Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν απλά καλύτερη. Κυριάρχησε στο παρκέ. Με το σκορ μετά από δέκα λεπτά στο ματς να είναι 29-12. Ανάλογη συνέχεια και στη δεύτερη περίοδο. Η Βιλερμπάν συνέχισε να είναι το απόλυτο αφεντικό στο ματς. Κάνοντας εξίσου καλό δεύτερο δεκάλεπτο, με επί μέρους 25-10. Με το ημίχρονο να λήγει με την ομάδα του Πάρκερ να είναι μπροστά με 32 πόντους διαφορά, 54-22.

Έριξε… ρυθμούς στο δεύτερο

Με τη διαφορά άνω των 30 πόντων στα μισά του ματς και με το δεύτερο ματς την Παρασκευή, η Βιλερμπάρν έριξε το τέμπο του ματς στο δεύτερο 20λεπτο. Το μόνο που κατάφερε η Ντιζόν ήταν να ρίξει αρκετά τη διαφορά. Από τους 32 πόντους να μειωθεί στους 13, για το τελικό 81-68. Τρεις παίκτες της ASVEL είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ο Οκόμπο με 15, αλλά κορυφαίος ήταν ο Χάουρντ με 14 και μόλις ένα άστοχο σουτ σε 23 λεπτά. Ο Κρις Τζόουνς είχε 13 πόντους. Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται για 12 λεπτά και να έχει 4 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από την πλευρά της Ντιζόν ξεχώρισε ο Χόλστον με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 29-12, 54-22, 69-46, 81-68.

  • Στις εξέδρες του «Αστρομπάλ» βρέθηκαν για μια ακόμα φορά ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεν Αντετοκούνμπο, για να παρακολουθήσουν τον αδερφό τους Κώστα να αγωνίζεται με την ASVEL.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr