Μπάσκετ

Επεισοδιακό ντέρμπι στη Σερβία [vids]

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 00:42

Μετά από ημίωρη διακοπή που σημειώθηκε 57'' πριν το τέλος και σχεδόν 3 ώρες συνολικά, το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με την Παρτιζάν να νικά 70-67 τον Ερυθρό Αστέρα.

Επεισοδιακό ντέρμπι στη Σερβία [vids]

Ο τρίτος τελικός της ABA Liga ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ένα ματς που έμοιαζε με… μαραθώνιο. Δεν τελείωσε κανονικά. Διότι 57'' πριν το φινάλε, οι διαιτητές δέχθηκαν αντικείμενο από την εξέδρα και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Διότι είχαν προηγηθεί αρκετές διακοπές για ρίψεις αντικειμένων και στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς ήταν το 68-65 με το τρίποντο του Πάντερ.

Αποχώρηση και επιστροφή

Ο Ράντονιτς είχε καλέσει τάιμ άουτ και οι διαιτητές, ενώ κατευθύνονταν προς τη γραμματεία, δέχθηκαν αντικείμενο και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Κάτι που έκαναν και οι παίκτες των δύο ομάδων λίγο αργότερα. Μετά από μισή ώρα, αφού άδειασε η μισή κερκίδα από την οποία πέταξαν το αντικείμενο προς τους διαιτητές. Εν τέλει, το ματς ολοκληρώθηκε με την Παρτιζάν νικήτρια, 70-67. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια της σειράς.

Ματς ανατροπών

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έλεγξε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Με το σκορ στα μισά του ματς ήταν 39-31 για την Παρτίζαν. Πατούσε καλύτερο στο παρκέ. Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μεγάλη ανατροπή. Επέτρεψε στους «ασπρόμαυρους» να σκοράρουν μόλις 8 πόντους και με επί μέρους 23-8, προηγήθηκε 54-47. Νέα ανατροπή. Μετά την ομάδα του Ράντονιτς, το ίδιο έκανε και εκείνη του Ομπράντοβτς. Στην τελευταία περίοδο το επί μέρους ήταν 23-13 και εκεί κρίθηκε το ματς. Ο Πάντερ ξεχώρισε με 22 πόντους, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» ο Ντόμπριτς με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 39-31, 47-54, 70-67.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr