Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Σαντ-Ρος για τον 3ο ημιτελικό

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 20:42

Ξανά εκτός προπόνησης ο Σαντ-Ρος με την συμμετοχή του να φαντάζει δύσκολη στον 3ο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με την Λάρισα.

Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Σαντ-Ρος για τον 3ο ημιτελικό

Ο Κουβανός γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση της Πέμπτης (2/6) στο «τριφύλλι», όπως και σε αυτή της Τετάρτης (1/6).

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις φαντάζει δύσκολα να προλάβει τον επόμενο αγώνα με την Λάρισα, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή και πριν το τζάμπολ του τρίτου ημιτελικού στο ΟΑΚΑ.

Σας θυμίζουμε ότι ο Σάντ Ρος είχε τραυματιστεί στη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και τον Γιώργο Βόβορα να έχει έναν σοβαρό «πονοκέφαλο» για το ματς κόντρα στη Λάρισα.

Επίσης σίγουρα εκτός για τον αυριανό αγώνα είναι ο Έλληνας σέντερ Καββαδάς που παραμένει εκτός προπονήσεων ο οποίος δεν πήρε μέρος ούτε την προπόνηση της Πέμπτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.