Μπάσκετ

Η Μονακό «διέλυσε» την Ορτέζ [vids]

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 23:02

Με επιθετικό πλουραλισμό και έξι παίκτες με +10 πόντους, η ομάδα του Πριγκιπάτου επικράτησε άνετα 94-65 της Ορτέζ.

Η Μονακό «διέλυσε» την Ορτέζ [vids]

Το πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ στη Γαλλία ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Με την Μονακό να «τελειώνει» το ματς με την Ορτέζ από πολύ νωρίς, κάνοντας το 1-0 στις νίκες. Το τελικό 94-65 αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας του Ομπράντοβιτς που δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα για να αποκτήσει προβάδισμα στο ζευγάρι.

Με συνοπτικές διαδικασίες

Η Μονακό μπήκε στο ματς… αγριεμένη. Σχεδόν νταμπλ σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο (25-13). Με την ομάδα του Πριγκιπάτου να έχει καλό τέμπο στο παιχνίδι της και να σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Κόντρα σε μια Ορτέζ που έδειξε πώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει σε αυτό το ρυθμό.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους στο +16. Η διαφορά συνέχισε να μεγαλώνει και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 30' το προβάδισμα των Μονεγάσκων ήταν 18 πόντοι, για να «εκτοξευτεί» στους 29 στο φινάλε του ματς, για το 1-0 της Μονακό στη σειρά.

Πολλοί πρωταγωνιστές

Πρώτος σκόρερ για την Μονακό ήταν ο Ουατάρα με 15 πόντους. Τον ακολούθησε ο πολύπειρος Τόμας με 13, ο Χολ είχε 11, ενώ δέκα σημείωσαν οι Ντιαλό, Τζέιμς και Μπέικον. Στην άλλη πλευρά, ο Τζέφερσον πέτυχε 15 πόντους, ο Χρόβατ 13 και ο Τσικόκο από 12, αντίστοιχα. Με το δεύτερο ματς να είναι προγραμματισμένο σε 48 ώρες.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 47-31, 70-52, 94-65.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr