Μπάσκετ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Σφαιρόπουλος αντί του Ιτούδη!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 11:12

Επιμένουν… ελληνικά οι Μοσχοβίτες καθώς ο πρώην τεχνικός της Μακάμπι αποτελεί τον πιθανότερο αντικαταστάτη του Δημήτρη Ιτούδη.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Σφαιρόπουλος αντί του Ιτούδη!

Η επερχόμενη σεζόν θα είναι διαφορετική για την ομάδα της Μόσχας καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Euroleague λόγω των γνωστών κυρώσεων που πλήττουν τους ρωσικούς συλλόγους. Ο Δημητρης Ιτούδης δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ και σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα έχει ήδη συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσέ. Οι Μοσχοβίτες εξετάζουν έτσι την επόμενη ημέρα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους για να βρεθεί στον πάγκο τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο 55χρονος Έλληνας τεχνικός φιγουράρει στην κορυφή της wish list των Μοσχοβιτών. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συνεργαστεί καθώς ήταν βοηθος του Γιόνας Καζλάουσκας στην θητεία του Λιθουανού στην ΤΣΣΚΑ, την σεζόν 2011-12. Ο Σφαιρόπουλος απομακρύνθηκε τον Φεβρουάριο από την Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρά από περίπου τρία χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr