Μπάσκετ

Η Παρτιζάν συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα [vids]

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 21:39

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς «διέλυσε» 112-84 την αντίστοιχη του Ράντονιτς και ο τίτλος στην ABA Liga θα κριθεί στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Δευτέρας.

Η Παρτιζάν συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα [vids]

Το τέταρτο ματς της σειράς των τελικών στην Αδριατική Λίγκα δεν ήταν ντέρμπι. Η Παρτιζάν ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ματς. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ασταμάτητοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έκαναν ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο. Διότι όταν σε ένα ντέρμπι, στο ημίχρονο υπάρχει διαφορά 25 πόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί! Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ένα εκπληκτικό ματς από κάθε άποψη και έφτασαν στον θρίαμβο με 112-84 κόντρα στον ανήμπορο Ερυθρό Αστέρα.

Τον «διέλυσε»

Η Παρτιζάν ήταν ασταμάτητη. Έδωσε πολύ έντονο ρυθμό στο ματς. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έκαναν το… τέλειο ματς, αν και δεν μπορεί να υπάρχει αυτός ο χαρακτηρισμός στον αθλητισμό. Είχαν 30/40 δίποντα και ποσοστό 75%, ενώ στα τρίποντα 56,5% με 13/23. Όλα αυτά τα στοιχεία φανερώνουν τί έγινε στο παρκέ. Ο Αβράμοβιτς με 24 πόντους οδήγησε την Παρτιζάν σε αυτό το θρίαμβο. Καθοριστική ήταν η εμφάνιση του Λεσόρτ που σταμάτησε στους 19 (7/8 διπ.), ενώ άλλοι τρεις ήταν διψήφιοι. Στους 11 σταμάτησαν οι Σμαΐλαγκιτς και Μουρ, στους 12 ο Μάνταρ. Για μια ομάδα που πέτυχε 68 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτοί ξεχώρισαν

Στην άλλη πλευρά, ο Χόλινς με 19 και ο Ντόμπριτς με 16 ήταν αυτοί που διασώθηκαν από την κακή εμφάνιση που είχε η ομάδα του Ράντονιτς. Διψήφιος ήταν και ο Μάρκοβιτς με 11 πόντους, για τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο ήταν πάρα πολύ άστοχοι με 27% στο τρίποντο και 8/27 σουτ! Με τη διαφορά στις ασίστ να είναι από τους ρυθμιστικούς παράγοντες του ματς, καθώς η Παρτίζαν είχε δέκα παραπάνω από τον Ερυθρό Αστέρα (σ.σ.: 24 με 14).

Τα δεκάλεπτα: 35-27, 68-43, 88-63, 112-84.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr