Μπάσκετ

Σλοβενία: Ντοκιμαντέρ για την μαγική πορεία στο Eurobasket του '17

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 15:54

Οι παίκτες της Σλοβενίας και 9.000 κόσμος, παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ για το τεράστιο άθλο στο Eurobasket του 2017 στην Κωνσταντινούπολη. 

Σλοβενία: Ντοκιμαντέρ για την μαγική πορεία στο Eurobasket του '17

Οι παίκτες, αλλά και όλο ο κόσμος της Σλοβενίας, αυτό που έζησαν το 2017 με την πρώτη κατάκτηση του Eurobasket, ήταν κάτι το απίστευτο. Αφού πραγματοποιήσαν τεράστιες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να βγάλουν τεράστιες ομάδες, όπου ήταν μεγαθήρια εκείνη την εποχή.

Έτσι όλη η παρέα του 2017, βρέθηκε σύσσωμη στη Σλοβενία και στο γήπεδο της Ολίμπια Λιουμπριάνα όπως και 9.000 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν αυτό το πολύ όμορφο ντοκιμαντέρ, με όλες τις συγκλονιστικές στιγμές που πέρασε όλη η χώρα.

Οι παίκτες όπου βρέθηκαν στην αίθουσα, ήταν οι εξής.

Βλάτκο Τζάνταρτ, Γκασπέρ Βίντμαρ, Ζίγκα Ντίμετς, Ματίτς Ρέμπετς, Αλεξέι Νίκολιτς, Ζάσα Ζάγκορατς, απουσίαζαν από αυτή την εκδήλωση, η Άντονι Ράντολφ καθώς έχει υποχρεώσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Κρέμελ Πρέπελιτς λόγω τραυματισμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr