Μπάσκετ

Σοκ στην Αναντολού Εφές-Σοβαρός τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 21:22

Πρόκρισης στους τελικούς αλλά και σοκ στην Εφές με τον σοβαρό τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς, που έφυγε κλαίγοντας με φορείο από το παρκέ.

Σοκ στην Αναντολού Εφές-Σοβαρός τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς

Μπορεί η Αναντολού Εφές να πήρε την πρόκριση στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος επικρατώντας άνετα με 104-77 της Γαλαταραράι στον πέμπτο τελικό όμως το τίμημα της νίκης ήταν μεγάλο. Ο σταρ Σέρβος γκαρντ Βασίλιε Μίτσιτς τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί πόδι, με τον Σέρβο να λυγίζει να βάζει τα κλάματα και να αποχωρεί με φορείο στην τρίτη περίοδο του αγώνα με την Γαλατασαράι «παγώνοντας» άπαντες !!!

Η φάση του τραυματισμού …

Η Αναντολού Εφές διαχειρίστηκε σπουδαία τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς με την Γαλατασαράι, όμως στα μέσα της τρίτης περιόδου συνέβη αυτό που ουδείς ήθελε να ζήσει. Ο Βασίλιε Μίτσιτς εκτέλεσε για τρεις και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το δεξί πόδι του, να βάλει τα κλάματα και να αποχωρήσει με φορείο προς τα αποδυτήρια. Το σοκ όσων παρακολουθούσαν τις στιγμές ήταν μεγάλο, με τον Σέρβο να αντιλαμβάνεται πως η σοβαρότητα του τραυματισμού του ήταν μεγάλη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr