Μπάσκετ

Λάρισα για την ισοφάριση, Παναθηναικός για την πρόκριση στους τελικούς!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 09:51

Η Λάρισα με τον Παναθηναικό κοντράρονται για το τέταρτο αγώνα στη σειρά. Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των Play Off για την Basket League.  

Λάρισα για την ισοφάριση, Παναθηναικός για την πρόκριση στους τελικούς!

H Λάρισα με τον Παναθηναικό, αναμετρούνται για το τέταρτο αγώνα στη διαδικασία των Play Off της Basket League. Με τους Πράσινους να είναι μπροστά στις νίκες με 2-1, με αποτέλεσμα να θέλουν άλλη μία, ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να προκριθούν στο μεγάλο τελικό της Basket League.

Ωστόσο η Θεσσαλική ομάδα, δεν θα πέσει αμαχητί και θα τα δώσει όλα, να φτάσει στη νίκη και στην ισοφάριση σε 2-2, ώστε να στύλει σε 5ο και τελευταίο αγώνα τη συγκεκριμένη σειρά.

Από τη μία έχουμε την Λάρισα, η οποία είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Καθώς κανένας δεν περίμενε να φτάσει σε αυτή τη φάση που βρίσκεται και πιο συγκεκριμένα στις 4 καλύτερες ομάδες των Play Off. O Τακιανός δεν θα έχει κάποια απουσία από τους παίκτες όπου έχει στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να τα δώσουν, να φτάσουν στη νίκη και να πάνε σε ένα τελευταίο αγώνα αυτή τη σειρά.

Ενώ από την άλλη ο Παναθηναικός, ο οποίος προέρχεται από την εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της Λάρισας. Σήμερα στοχεύει με απόλυτη συγκέντρωση και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο, να φτάσει εύκολα σε αυτή τη νίκη, ώστε να κάνει το 3-1 στις νίκες, με αποτέλεσμα να τελειώσει τη σειρά. Και να προκριθεί στους μεγάλους τελικούς της Basket League.

Μοναδική απουσία για το Τριφύλι είναι αυτή του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος ταλανίζεται εδώ και καιρό από έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα στη πόλη της Λάρισας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.